Konkurrence
  • Konkurrence

FIF Marketing indbyder alle folkeskoleklasser til at deltage i konkurrencen, hvor præmien er kr. 5.000 til klassekassen.

For at kunne deltage i konkurrencen, skal klassen som minimum have gennemgået det korte forløb på 2-4 lektioner på fjernvarmeskolen.dk. Når det korte forløb er gennemgået, går konkurrencen ud på, at klassen laver en film om varme/energi af maks. 5 min. varighed. Filmen kan laves i iMovie og f.eks. have en af følgende overskrifter:

•Hvordan får vi varmen?
    •Spar på energien
    •Fjernvarme – hvordan fungerer det?
    •Kolort, trærester og affald varmer os

Emnevalget er frit – blot filmen har karakter af at være en oplysende informationsfilm om varme/energi og med en stor grad af seriøsitet. Derudover er der ingen krav til filmens indhold.

Filmen skal sendes til FIF Marketing, Merkurvej 7, 6000 Kolding på en CD, et USB-stik eller f.eks. via WeTransfer.com. til he@fif-marketing.dk. Vi uploader efterfølgende vinderfilmen på YouTube og på fjernvarmeskolen.dk til gavn og brug for andre skolelærere og elever.

Konkurrencen kører i perioden 1. september 2017 til 31. marts 2018.

Alle film, der fremsendes inden den 1. april 2018 til FIF Marketing, indgår i konkurrencen og bedømmes af en dommerkomité bestående af fjernvarmeeksperter fra FIF Marketing, Dansk Fjernvarme og Grøn Energi.

Vinderklassen får besked medio april 2018.

Rigtig god fornøjelse!