• Til eleven

Fjernvarme er den mest anvendte opvarmningsform af alle boliger i Danmark. Samtidig er fjernvarme en moderne teknologi i konstant udvikling. Den bruger alle former for brændsel til at producere varmt vand med - med stor fokus på energieffektivitet, miljøhensyn og økonomisk drift.

Danmark er verdenskendt for deres fjernvarmesystem, da det er en nem, billig og miljørigtig måde at opvarme boliger på. Men det skal du til at lære en masse mere om.

Derfor finder du til venstre herfor den opgave du er blevet stillet af din lærer. Du finder også en introduktion i brug af powerpoint hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger det program.

I din opgaves hovedtekst kan der være en række svære ord, som du ikke kender betydningen af. Dem kan du slå op i ordlisten. En forklaring af ordene popper også automatisk op i et selvstændigt vindue ved at klikke på det understregne ord i selve hovedteksten.

Har du spørgsmål for at komme igang, så spørg din lærer eller dine klassekammerater.

God fornøjelse!